Οι αξίες μας

Η Φιλοξενία είναι πολιτισμός 

Η αυθεντική φιλοξενία είναι στο DNA μας. Καλωσορίζουμε στα ξενοδοχεία μας, όχι απλούς πελάτες, αλλά αληθινούς φίλους. Μοιραζόμαστε μαζί τους τον πολιτισμό πέντε χιλιάδων ετών, που έχει επίκεντρο τη φιλία, την ευγένεια και το σεβασμό. Από την αρχαιότητα του Ξένιου Δία μέχρι τη σημερινή σύγχρονη ποιότητα υπηρεσιών, ο πολιτισμός της φιλοξενίας ακμάζει ασταμάτητα κάτω από το ελληνικό φως. Η ποιότητα είναι πάντα ο στόχος μας και καθημερινά φροντίζουμε να μας διακρίνει η απόλυτη συνέπεια. Πιστεύουμε στην ευγένεια και το σεβασμό, αξίες που μας διέπουν σε κάθε επαγγελματική και διαπροσωπική σχέση.

Πολιτισμός είναι ο τόπος και η ιστορία του 

Μέσα από τις εγκαταστάσεις, την επιμελημένη αρχιτεκτονική και την άρτια μελέτη χώρων και παροχών επιδιώκουμε να αναδείξουμε τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την ιστορία του τόπου και των ανθρώπων του. Ανήκουμε όπου εργαζόμαστε, ζούμε και μοιραζόμαστε με υπευθυνότητα όλα εκείνα που κάνουν κάθε τόπο μοναδικό.

Δημιουργούμε εμπειρίες 

Ο πολιτισμός είναι η ταυτότητά μας και με γνώμονα αυτόν δημιουργούμε μια παλέτα από δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες να φέρνουν σε επαφή τον επισκέπτη με την ιδιαιτερότητα του τόπου, των αξιών του, της καθημερινότητάς του και της γαστρονομίας του.
Η εμπειρία της φιλοξενίας είναι σημαντικό μέρος της λειτουργίας μας και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να δημιουργούμε, να υλοποιούμε και να προσφέρουμε ξεχωριστές δράσεις μέσα από την πολυτελή, σύγχρονη και άνετη διαμονή που παρέχουμε.

Υποστηρίζουμε

Η καρδιά και ο νους του ομίλου ήταν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί του, οι 669 εργαζόμενοι που δίνουν καθημερινά το χαμόγελο, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν. Υποστηρίζουμε το έργο των εργαζομένων μας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση που παρέχουμε, η οποία είναι για εμάς προτεραιότητα, ενώ οι άριστες διαπροσωπικές σχέσεις είναι εκείνες που μας καθορίζουν και συνθέτουν το ομαδικό, ανθρωποκεντρικό πνεύμα μας.

Εμπνεόμαστε ένα καλύτερο αύριο

Μέσα από συγκεκριμένες επιστημονικές μελέτες και εφαρμογές προάγουμε την Κοινωνική Ευθύνη σε κάθε μας λειτουργία και δραστηριότητα. Καθημερινά, σε κάθε τομέα, το πρώτο μέλημά μας είναι η κοινωνική συνείδηση και συνεισφορά, ώστε να υποστηρίζουμε ολιστικά την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Κάνουμε τις υποσχέσεις μας πράξη

Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε να διατηρούμε τον τοπικό χαρακτήρα και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η βιωσιμότητα καθορίζει τη στρατηγική μας. Αποτελεί πρόκληση και δίνει κίνητρο να υιοθετούμε διαρκώς νέες μεθόδους προκειμένου να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον, αναζητώντας και χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η επιλογή των συνεργατών μας σε κάθε τομέα στηρίζεται σε αυτή την αρχή.

Τιμούμε τις συνεργασίες μας

Κάθε συνεργασία που δημιουργούμε είναι για εμάς μια συμφωνία με στόχο την επιτυχία και τη διάρκειά της στο χρόνο. Στις 4 δεκαετίες συνεχούς πορείας και λειτουργίας, η διαφάνεια σε κάθε τομέα και συναλλαγή και η αξιοπιστία είναι αξίες που κερδίσαμε και εφαρμόσαμε με συνέπεια.

ΕΣΠΑ