Πρεμιέρα με επίσκεψη Γερμανών tour operators & travel agents

Την πρώτη μέρα ανοίγματος της τουριστικής περιόδου και απελευθέρωσης των διεθνών πτήσεων προς τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, περισσότεροι από 150 tour operators, travel agents καθώς και δημοσιογράφοι από τη Γερμανία επισκέφθηκαν την Κρήτη και φιλοξενήθηκαν στο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, σε μια πρωτοβουλία του Metaxa Hospitality Group να συμβάλλει ενεργά στην εθνική προσπάθεια ανάκαμψης του Τουρισμού.

Η επίσκεψη, που αποτελεί το πρώτο ταξίδι εξοικείωσης επαγγελματιών του τουρισμού με διεθνείς προορισμούς, πραγματοποιήθηκε από την αεροπορική εταιρεία Condor, στο πλαίσιο του προγράμματος «Look & Feel», και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το  Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA), το Quality Travel Alliance (QTA) και το Creta Maris Beach Resort.

Στο επίσημο δείπνο που παράθεσε για τους καλεσμένους το Metaxa Hospitality Group στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης καθώς και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης διοργανώθηκε workshop για θέματα που αφορούν στην επανεκκίνηση του τουρισμού, συζητήθηκαν πρακτικά ζητήματα λειτουργίας των ξενοδοχείων, ενώ αναδείχθηκε η Ελλάδα και ειδικότερα η Κρήτη ως ιδανικός και ασφαλής προορισμός.

Το Metaxa Hospitality Group, εκτός από το Creta Maris Beach Resort, έχει ανοίξει τα ξενοδοχεία του σε Κρήτη και Σαντορίνη για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κος Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε σχετικά: «Με πολλή χαρά καλωσορίσαμε καλούς μας συνεργάτες από τη Γερμανία, και είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε παλιούς και νέους φίλους μας. Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό και έχει στο επίκεντρό του την υγεία όλων και την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά πάντα με το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Πιστεύουμε ακράδαντα πως μπορούμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις των καιρών και να επιτύχουμε πολλές ακόμη νίκες για τον κρητικό τουρισμό. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κο Μιχάλη Βλατάκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA), και τον Paul Schwaiger, Commercial Director - Marketing & Sales της Condor, για την εξαιρετική συνεργασία και τις προσπάθειές τους».

ΕΣΠΑ