Εργαστείτε μαζί μας – Ονειρευτείτε μαζί μας – Εξελιχθείτε μαζί μας

Όσο το Metaxa Hospitality Group μεγαλώνει τόσο μεγαλώνουν και οι ανάγκες μας, και πιστεύουμε ότι για να φτάσουμε στους στόχους που θέτουμε, πρέπει να έχουμε και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Συνεπώς, θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Metaxa Hospitality Group, η οποία προσπαθεί συστηματικά να αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας μέσω ενός βιώσιμου πλάνου δράσεων και πρωτοβουλιών.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Εργαστείτε μαζί μας.

Προσφέρουμε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον εργασίας, μέσα στο οποίο οι άνθρωποί μας προάγουν την αυθεντικότητα και την εμπιστοσύνη σε κάθε επίπεδο.

Με κάθε ευκαιρία προστατεύουμε την εργασιακή ευημερία και αρμονία, έχοντας θεσπίσει ένα σύστημα πολιτικών και αξιών το οποίο παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια στους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας.

Ονειρευτείτε μαζί μας.

Ονειρευτείτε τη μελλοντική σας θέση στην αγορά εργασίας και εμείς θα σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα μέσα στον Όμιλο μας.

Κυρίαρχη και θεμελιώδη αξία μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να οραματίζεται το μέλλον δίνοντας έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Στηρίζουμε έμπρακτα τις αλλαγές στην οικογενειακή ζωή και είμαστε δίπλα στον εργαζόμενό μας ως άνθρωπο που ονειρεύεται και πλάθει την ευτυχία του.

Εξελιχθείτε μαζί μας.

Σεβόμαστε τους προσωπικούς στόχους ανάπτυξης του κάθε εργαζόμενου και μέσα από την κοινή εξελικτική μας πορεία, φροντίζουμε για την κάλυψη των υψηλότερων κενών θέσεων από το ήδη υπάρχον δυναμικό μας.

Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση τόσο των γνώσεων όσον και των δεξιοτήτων και επενδύουμε στην επίτευξη των στόχων εξέλιξης των εργαζομένων.

Είμαστε υπερήφανοι για τις ιστορίες εργασιακής επιτυχίας (Success stories) των ανθρώπων του Ομίλου μας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε καινούριες.

ΕΣΠΑ