ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ METAXA HOSPITALITY GROUP

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Στο Metaxa Hospitality Group, αναγνωρισμένος ως ο «Καλύτερος Όμιλος Φιλοξενίας στην Ελλάδα» από τα World Travel Awards 2021 - 2023, δημιουργούμε στα ξενοδοχεία μας Creta Maris Resort και TUI Magic Life Candia Maris στη Κρήτη – και στα Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη, ξεχωριστές εμπειρίες αυθεντικής φιλοξενίας με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Εδώ, πιστεύουμε στην ισχύ της ομάδας. Μιας ομάδας που τη νιώθουμε ως οικογένεια και είναι αυτή που προσφέρει καθημερινά, χαμόγελο, αφοσίωση και αγάπη, κάνοντας τη φιλοξενία ξεχωριστή.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και ένα σημαντικό συστατικό της επιτυχίας μας. Είναι  η δύναμή μας και νιώθουμε υπερήφανοι για όλους.

Δυναμώνουμε μαζί με δια βίου μάθηση, εκπαίδευση και συνεχή κατάρτιση. Εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε μαζί τους στον δρόμο προς την επιτυχία

Εάν ονειρεύεσαι μια καριέρα στον τουρισμό, γίνε μέλος μία ομάδας με πάθος για τη φιλοξενία. Μίας ομάδας που υποστηρίζει έμπρακτα τα όνειρά των εργαζομένων της, δίνοντας έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, χτίζοντας έτσι αξιόπιστες και ζεστές σχέσεις, σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες σε όλους.

#WorkWithUs #DreamWithUs #GrownWithUs

ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΣΤΟ METAXA HOSPITALITY GROUP ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Δες πως μία διαδρομή εμπιστοσύνης και ομαδικότητας έγινε μία μοναδική ιστορία εξέλιξης και αγάπης για πολλούς από τους ανθρώπους μας. Από τα πρώτα βήματά τους μαζί μας, έως και το αντίο της συνταξιοδότησης.

Εργαστείτε μαζί μας

WORK WITH US

Εργαστείτε σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον εργασίας, μέσα στο οποίο οι άνθρωποί μας προάγουν την αυθεντικότητα και την εμπιστοσύνη σε κάθε επίπεδο. 

Με κάθε ευκαιρία προστατεύουμε την εργασιακή ευημερία και αρμονία, έχοντας θεσπίσει ένα σύστημα πολιτικών που προάγει την ισότητα των ευκαιριών, την καταπολέμηση των διακρίσεων, την ένταξη και τη διαφορετικότητα στην εργασία, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, καλλιεργώντας μια κουλτούρα που σέβεται και αξιοποιεί τη διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Ονειρευτείτε μαζί μας

DREAM WITH US

Ονειρευτείτε τη μελλοντική σας θέση στον τουρισμό και εμείς θα σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα μέσα στον Όμιλό μας. Κυρίαρχη και θεμελιώδης αξία μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να οραματίζεται το μέλλον του δίνοντας έμφαση στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Στηρίζουμε έμπρακτα τις αλλαγές στην οικογενειακή ζωή και είμαστε δίπλα στον εργαζόμενό μας ως άνθρωπο που ονειρεύεται και πλάθει την ευτυχία του.

Εξελιχθείτε μαζί μας

GROW WITH US

Σεβόμαστε τους προσωπικούς στόχους εξέλιξης του κάθε εργαζόμενου και μέσα από την κοινή εξελικτική μας πορεία. Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση μέσω επίσημων προγραμμάτων κατάρτισης που στοχεύουν στην αύξηση ή την ενίσχυση των τεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεων των εργαζομένων μας ώστε να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητές τους και ανέπτυξαν νέες. Είμαστε υπερήφανοι για τις ιστορίες εργασιακής επιτυχίας (Success stories) των ανθρώπων του Ομίλου μας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε καινούριες.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΚΡΗΤΗ & ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΣΠΑ