Μήνυμα του CEO μας για την έναρξη της σεζόν 2021

Αναμφίβολα η πανδημία αφήνει ανοιχτές πληγές. Όμως μαζί της γεννήθηκε ξανά η ελπίδα. Γιατί στραφήκαμε όλοι στα ουσιαστικά, στις αξίες  και στις αρχές μας. Αναγνωρίσαμε ταυτόχρονα την αξία των στιγμών μας, γιατί έτσι η ζωή αποκτά το νόημά της. Η απόλαυση της φύσης, η χαρά του ταξιδιού, η ανθρώπινη επαφή.

Η ελπίδα που γεννήθηκε μέσα από τη στροφή στα θεμελιώδη,  μαζί με τον επιτυχή αγώνα που δίνει η επιστήμη με τα εμβόλια κατά της πανδημίας, μας γεμίζει αισιοδοξία πως θα καταφέρουμε να επουλώσουμε τις πληγές και να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.  

Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας σηματοδοτούμε με την απόφασή μας να ανοίξουμε μέσα στον Μάϊο και  τα  τρία  ξενοδοχεία του Ομίλου μας σε Κρήτη και Σαντορίνη, παρά τις αβεβαιότητες που υπάρχουν ακόμη για τη σεζόν.  

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται σε όλο τον κόσμο και στην πατρίδα μας, να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας και να ανοίξουμε το δρόμο προς τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους.  Για αυτό είμαστε στην «πρώτη γραμμή». Για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα: Να χαρίζουμε ανθρώπινες στιγμές μοναδικών εμπειριών και να πραγματοποιούμε τα όνειρα των επισκεπτών μας, οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Ανοίγουμε λοιπόν τις πόρτες των ξενοδοχείων μας, πανέτοιμοι, διότι έχουμε αναβαθμίσει τις υποδομές μας και τις υπηρεσίες μας, δημιουργώντας μια άριστη σχέση ποιότητας – τιμής για τον επισκέπτη μας και διότι οι εργαζόμενοί μας είναι εκπαιδευμένοι στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και έχουν και την πολύτιμη  εμπειρία της περσινής υγειονομικής αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.  

Με το πιο πλατύ και αισιόδοξο χαμόγελο υποδεχόμαστε  τους φίλους μας, παλιούς και νέους. Τους υποδεχόμαστε με ασφάλεια και χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας που χαρακτηρίζει διαχρονικά τον Όμιλό μας.  

Μένουμε ασφαλείς. Παραμένουμε φιλόξενοι. Επιμένουμε αισιόδοξοι.

Καλό Ελληνικό Καλοκαίρι!

 

Ανδρέας Μεταξάς

Διευθύνων Σύμβουλος

ΕΣΠΑ