Δίπλα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Πιστεύοντας στη δύναμη των ανθρώπων και της αλληλεγγύης, το Metaxa Hospitality Group στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος που έχει ανάγκη να επουλώσει τις πληγές του μετά τη σεισμική δραστηριότητα που εκδηλώθηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες.  

Με απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, ο Όμιλος συνέδραμε από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που ήταν απαραίτητα.  

Ταυτόχρονα, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσφέρει, σε συνεργασία με την Kappa Studies, 8.000 μερίδες φαγητού, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου και των γύρω χωριών καθώς και των εθελοντών, που καθημερινά προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στους πληγέντες κατοίκους. 

Έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Ομίλου μας την υποστήριξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, παραμένουμε έμπρακτα δίπλα στους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου που δοκιμάζονται, με τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή την δύσκολη δοκιμασία.  

  

ΕΣΠΑ