Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου, Ανδρέα Μεταξά, για το άνοιγμα το ξενοδοχείων τη σεζόν 2022

Τα δύσκολα που περνάμε, δείχνουν πως το 2022 είναι η αφετηρία ενός καινούργιου κόσμου. Ατενίζουμε αυτό τον καινούργιο κόσμο, με αισιοδοξία, ενέργεια και πάθος.

Ανακαινίσαμε τα ξενοδοχεία μας. Αναβαθμίσαμε το προϊόν μας. Προχωράμε επενδύσεις σε νέα projects. Διευρύνουμε το πεδίο των δραστηριοτήτων μας. Και όλα αυτά τα κάνουμε γιατί πιστεύουμε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Απαντάμε στις μεγάλες προκλήσεις με ευθύνη.

Η βιωσιμότητα είναι προτεραιότητά μας σε όλη τη διαδρομή μας. Σήμερα γίνεται ακόμα πιο σημαντική και για εμάς παραμένει αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Γι’ αυτό θέλουμε να ανταποδώσουμε με βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που δημιουργεί αξία για το περιβάλλον, τις τοπικές κοινωνίες, την παράδοση και τον πολιτισμό.

Προχωράμε μπροστά με τη μεγάλη δύναμή μας που είναι οι άνθρωποί μας.

Οι εργαζόμενοί μας, οι προμηθευτές μας, οι συνεργάτες μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους χτίζουμε σταθερές σχέσεις ζωής. Εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε μαζί τους στο δρόμο της επιτυχίας.

Το 2022 οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θέλουν να ταξιδέψουν. Αυτή η ανάγκη για ξεγνοιασιά και ανάπαυλα από το στρες γίνεται ακόμη πιο έντονη μέσα στις δυσκολίες, καθώς οι ανθρώπινες στιγμές αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

Τον Απρίλιο ανοίγουμε τα ξενοδοχεία μας στην Κρήτη και στη Σαντορίνη και είμαστε πανέτοιμοι.

Με χαμόγελο, ευγένεια και ταλέντο, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας. Την τιμή που μας κάνουν, θέλουμε να την ανταποδώσουμε με την αξέχαστη εμπειρία κάθε επισκέπτη μας να νιώσει μέλος της οικογένειά μας.

Ας έχουμε ένα καλό καλοκαίρι για όλους!

ΕΣΠΑ