Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου για το κλείσιμο της σεζόν

Ολοκληρώσαμε φέτος μια σεζόν πολύ διαφορετική από όσες είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Η πανδημία του Covid-19 άλλαξε όλα τα δεδομένα στα ταξίδια και τον τουρισμό, αναδεικνύοντας σε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία όλων μας.

Στο Metaxa Hospitality Group είμαστε πραγματικά περήφανοι που σε μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε να ανοίξουμε και τα τρία ξενοδοχεία μας, στην Κρήτη και τη Σαντορίνη για τη θερινή περίοδο 2020, προκειμένου να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και προμηθευτές μας.


Πετύχαμε μια άριστη υγειονομική διαχείριση, με την αυστηρή εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων, λαμβάνοντας από καταξιωμένους διεθνείς οργανισμούς πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Για όλα αυτά, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου μας, οι οποίοι έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους και πάντα, με το χαμόγελο στα πρόσωπά τους, από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε μέχρι την τελευταία.

Με ενσυναίσθηση και ομαδικό πνεύμα γίναμε όλοι ένα για ένα στόχο: Να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας και στην αυθεντικότητα της εμπειρίας τους, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και με απόλυτη ασφάλεια για όλους, επισκέπτες και εργαζομένους μας.

Τιμήσαμε έτσι την εμπιστοσύνη διαχρονικών και νέων φίλων μας, οι οποίοι μας επέλεξαν αυτό το καλοκαίρι, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες για τον τουρισμό σε όλο τον πλανήτη. Το γεγονός πως μας αναχώρησαν για τις πατρίδες τους υγιείς και χαρούμενοι, επιβεβαιώνει πως η ξενοδοχειακή εμπειρία στο Metaxa Hospitality Group είναι πάνω απ' όλα ο δεσμός και η φροντίδα μιας μεγάλης οικογένειας. Σε καθέναν από αυτούς, χρωστάμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή την επιλογή εμπιστοσύνης.

Χαρούμενοι για όσα καταφέραμε φέτος, ξεκινήσαμε ήδη να σχεδιάζουμε την σεζόν του 2021. Παρά τις αβεβαιότητες που υπάρχουν, συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη. Για να ανοίξουμε τη φιλόξενη αγκαλιά μας το επόμενο ελληνικό καλοκαίρι, ελπίζοντας πως θα έχουμε βγει με τη βοήθεια της επιστήμης από την περιπέτεια της πανδημίας και θα έχουμε πάρει πίσω τις ζωές μας.

Μέχρι τότε, ας μείνουμε όλοι ασφαλείς και αισιόδοξοι!

Καλό χειμώνα και Καλές Γιορτές!

Ανδρέας Μεταξάς

Διευθύνων Σύμβουλος

ΕΣΠΑ