Ανοίγουν όλα τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group τον Ιούλιο - Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου

Η Ελλάδα βγαίνει πιο δυνατή από την κρίση της πανδημίας με αποδεδειγμένη την επιτυχία στη διαχείρισή της. Η ανάδειξή της σε πρότυπο υγειονομικής ασφάλειας, μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε δυναμικά, με υπευθυνότητα και αισιοδοξία, το Ελληνικό Καλοκαίρι 2020. Να εκπέμψουμε από εδώ, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, το μήνυμα πως η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε να χαρούμε, όλοι μαζί, την ομορφιά της, νιώθοντας ασφαλείς και ταυτόχρονα ελεύθεροι.

Εκφράζοντας αυτό το μήνυμα ελπίδας, ανοίγουμε τα ξενοδοχεία του Ομίλου μας για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020 σε Κρήτη και Σαντορίνη. Συμβάλλουμε ενεργά στην εθνική προσπάθεια ανάκαμψης, δημιουργώντας δουλειές και στηρίζοντας εισοδήματα, συνεργασίες και τοπικές κοινωνίες.

Πρώτιστο μέλημά μας αυτό το καλοκαίρι είναι η υγεία. Γι αυτό προσαρμόζουμε κατάλληλα τη λειτουργία των ξενοδοχείων μας, εφαρμόζοντας με αυστηρότητα εξειδικευμένα και λεπτομερή Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπλέον, το σύνολο του προσωπικού μας εκπαιδεύεται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι για να υποδεχθούμε παλιούς και νέους φίλους μας. Όπως είχα υποσχεθεί στην αρχή αυτής της παγκόσμιας περιπέτειας, μόλις οι συνθήκες το επέτρεπαν θα ανοίγαμε ξανά τη φιλόξενη αγκαλιά μας, εμείς και οι εργαζόμενοί μας, το ίδιο αυθεντικοί, όπως πάντα. Το ίδιο, δεμένοι σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Τηρούμε το λόγο μας και τον κάνουμε πράξη. Χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην εμπειρία του επισκέπτη μας. Με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την προσωποποιημένη φιλοξενία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά το Metaxa Hospitality Group, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας μας σταθερές αξίες όπως η βιωσιμότητα, η αυθεντικότητα και η φροντίδα.

Μένουμε ασφαλείς. Παραμένουμε φιλόξενοι. Επιμένουμε αισιόδοξοι.
Καλό Ελληνικό Καλοκαίρι!

Ανδρέας Μεταξάς
CEO

ΕΣΠΑ