Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου

Βιώνουμε όλοι μια πρωτόγνωρη κατάσταση καθώς ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται από μια αόρατη απειλή, η οποία κινείται με ασύλληπτες ταχύτητες μετάδοσης και με δραματικά αποτελέσματα. Αυτήν την ώρα, το μυαλό μας βρίσκεται σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και σε αυτούς που υποφέρουν από τον COVID-19.

Πρωταρχική σημασία τώρα έχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Μένουμε σπίτι! Μένουμε ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και δυνατοί, ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών και της επιστημονικής κοινότητας.

Με αποφασιστικότητα και υψηλό αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, κάνουμε το σωστό σήμερα, για να κερδίσουμε το αύριο. Αυτή είναι και η καλύτερη απόδοση τιμής στους άντρες και τις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της σκληρής μάχης με τον ιό, για λογαριασμό όλων μας.

Είμαι βέβαιος πως με ευθύνη και αλληλεγγύη, θα καταφέρουμε να ανοίξουμε σύντομα το παράθυρο της ελπίδας. Μέχρι τότε, όλοι εμείς, οι άνθρωποι του Metaxa Hospitality Group, βάζουμε κάθε μέρα τα δυνατά μας, ούτως ώστε, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε στη φιλόξενη και ζεστή αγκαλιά μας όλους τους επισκέπτες μας. Το ίδιο αυθεντικοί, όπως πάντα. Δεμένοι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Αισιόδοξοι και χαμογελαστοί, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, την ομορφιά της ζωής.    

Υγεία σε όλους.

Ανδρέας Μεταξάς

CEO

ΕΣΠΑ