Ανοιχτές θέσεις εργασίας 2022

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του Metaxa Hospitality Group, ονειρέψου και εξελίξου μαζί μας! Το 5*, Αll-Ιnclusive, Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, το 5*, Αll-Ιnclusive, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου Κρήτης και το 5*, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στην Οία Σαντορίνης σε περιμένουν!

Στείλε το βιογραφικό σου στο hr@metaxahospitality.gr ή κάλεσε στο 28970 27145 και εφόσον το προφίλ σου ταιριάζει στις ανοιχτές θέσεις εργασίας του Ομίλου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Το Metaxa Hospitality Group προσφέρει στους εργαζόμενους:

  • άριστο περιβάλλον εργασίας
  • προοπτικές εξέλιξης
  • συνεχή εκπαίδευση
  • διαμονή σε Staff Houses
  • διατροφή στο Staff Restaurant

***

«Για το Metaxa Hospitality Group, οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας»

Πιστεύουμε στην ισχύ της ομάδας γιατί η ομάδα είναι οικογένεια. Είναι η οικογένεια που δίνει καθημερινά χαμόγελο, αφοσίωση και αγάπη κάνοντας ξεχωριστή τη φιλοξενία.

Γι’ αυτό θέλουμε να εμπλουτίζουμε την ομάδα μας με τους καλύτερους, αναζητούμε διαρκώς ταλέντο και ηθική, με δίκαιες και διαφανείς διαδικασίες, ισότητα ευκαιριών για όλους και με ευαισθησία στην αξιοποίηση δυναμικού από τους προορισμούς που δραστηριοποιούμαστε.

Με τους ανθρώπους μας χτίζουμε σταθερές, διαχρονικές σχέσεις μέσα σε ένα δίκαιο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε μαζί τους στον δρόμο προς την επιτυχία. Δυναμώνουμε μαζί τους, με δια βίου μάθηση, εκπαίδευση και συνεχή κατάρτιση.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, ένα σημαντικό συστατικό της επιτυχίας μας, και είμαστε υπερήφανοι για όλους.

ΕΣΠΑ