Ημέρες Καριέρας στην Κρήτη

Metaxa Hospitality Group

 

METAXA HOSPITALITY GROUP

WORK WITH US | DREAM WITH US | GROW WITH US

Ψάχνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα; Νιώθεις ότι η φιλοξενία είναι στον χαρακτήρα σου; Θες να ονειρευτείς και να εξελιχθείς σε έναν από τους κορυφαίους ομίλους φιλοξενίας στην Ελλάδα;

Εάν ναι, έλα να σε γνωρίσουμε στις ανοιχτές Ημέρες Καριέρας του Ομίλου Metaxa Hospitality Group!

Βραβευμένος ως ο «Κορυφαίος Όμιλος Φιλοξενίας στην Ελλάδα» 2021 & 2022 από τα World Travel Awards, το Metaxa Hospitality Group σε προσκαλεί να βρεις τη θέση που ονειρεύεσαι στις ανοιχτές Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Στις Ημέρες Καριέρας, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά την ομάδα του Ομίλου Μεταξά, να λάβεις πληροφορίες σχετικά με τη θέση που σε ενδιαφέρει, να γνωρίσεις καλύτερα τα ξενοδοχεία μας σε Κρήτη και Σαντορίνη και φυσικά να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση εργασίας.

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του Metaxa Hospitality Group. Μιας ομάδας που τη νιώθουμε ως οικογένεια γιατί είναι αυτή που προσφέρει καθημερινά, χαμόγελο, αφοσίωση και αγάπη, κάνοντας τη φιλοξενία ξεχωριστή.

Σε περιμένουμε!

WORK WITH US | DREAM WITH US | GROW WITH US

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ

Εάν δεν μπορείς να παρευρεθείς στις Ημέρες Καριέρας, στείλε το βιογραφικό σου στο hr@metaxahospitality.gr ή κάλεσε στο 28970 27145 και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο προφίλ σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...

O OMIΛΟΣ ΜΑΣ

ΕΣΠΑ